Brouwhuis Cambrinus
medico che stagione 7 rilascio di dvd http://pilloleitalia.net/acquistare-nolvadex/ Wells fargo tasso d'interesse conto di risparmio

portfolio-breed-nw-20

 

Voor een drietal unieke appartementencomplexen in Boxmeer hebben we de complete communicatie verzorgd: Carmelveste, Kerckenzight en Brouwhuis Cambrinus.  Brouwhuis Cambrinus is een heel bijzonder project. De oude brouwerij Cambrinus zou in ere hersteld worden (monumentenzorg) en ingericht worden met vier appartementen met elk twee verdiepingen en een zestal nieuw te bouwen starterswoningen.

Het pand werd met behoud van alle authentieke elementen volledig gerestaureerd, zowel buiten als binnen. Daarnaast werd het gebouw voorzien van alle moderne gemakken van deze tijd. Voor dit speciale plan maakten we een website, brochures, advertenties, organiseerden we open dagen en maakten we een 3D presentatie om mensen exact te laten zien hoe een en ander in de realiteit zou worden. Met succes, inmiddels is het project gerealiseerd en zijn alle appartementen verkocht en bewoond. Klik op de link hieronder om de 3D-presentatie te zien (lage resolutie ivm bestandsgrootte):

 

Wilt u meer weten?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

Veiligheidscode