Ecoflight
medico che stagione 7 rilascio di dvd http://pilloleitalia.net/acquistare-nolvadex/ Wells fargo tasso d'interesse conto di risparmio

portfolio-breed-nw-1

 

Ecoflight is gespecialiseerd in ruimtelijke informatie en -advies. De ruimtelijke informatie wordt onder meer verkregen door onderzoek en het vastleggen van situaties middels fotografie vanuit computergestuurde modelvliegtuigen. Van infrarood opnames tot het opsporen van archeologie en van pijpleiding monitoring tot flora en fauna inventarisatie. Aan ons de opdracht om een concept te maken over de veelzijdigheid van Ecoflight.

Met het concept “wij maken zichtbaar wat onzichtbaar is” hebben we een website, brochure en beurswand gemaakt die helemaal up to date zijn qua ontwerp en techniek. Door middel van beelden laten we zien voor welke bedrijven de onderzoeken van Ecoflight met name van belang zijn. Zo worden de specifieke doelgroepen direct aangesproken. De website is op verzoek gebouwd in het Content Management Systeem Joomla! en is daardoor ook eenvoudig bij te houden voor de opdrachtgever.

 

"Met duidelijke communicatie kan Ecoflight zich veel beter profileren in de markt en daardoor haar doelgroepen bereiken"

Wilt u meer weten?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

Veiligheidscode