MVO in de praktijk
medico che stagione 7 rilascio di dvd http://pilloleitalia.net/acquistare-nolvadex/ Wells fargo tasso d'interesse conto di risparmio

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

MVO, of duurzaam ondernemen, is de ontwikkeling van uw organisatie gericht op de hedendaagse eisen zonder de eisen van de toekomst daarbij te hinderen. MVO richt zich op drie P's: People, Planet & Profit. Het gaat dus niet alleen om economisch gewin, maar ook om maatschappelijke en ecologische betekenis. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven met een duurzaam profiel gemiddeld 4,8 procent beter presteerden de afgelopen 18 jaar dan bedrijven met een minder duurzaam profiel.

 

De toegevoegde waarde van uw MVO-strategie

Om uw MVO-strategie goed te kunnen ontwikkelen, moet u weten waar de toegevoegde waarde van een MVO-strategie ligt voor uw organisatie. Hierbij kunt u denken aan ketenverantwoordelijkheid, kwaliteit en marketingcommunicatie.

 

Ketenverantwoordelijkheid

Een logisch onderdeel van een MVO-strategie is de ketenverantwoordelijkheid. Bedrijven moeten ervoor gaan zorgen dat de hele waardeketen van hun product of dienst te verantwoorden is. Leveranciers en klanten zullen dus steeds meer van elkaar gaan vragen, maar ook steeds meer aan elkaar hebben omdat ze elkaar kunnen helpen in het bereiken van hun doelstellingen.


Kwaliteit

MVO dwingt bedrijven in contact te treden met hun stakeholders/belanghebbenden, zowel intern als extern. Deze uitbreiding van de zakelijke verantwoordelijkheid heeft gevolgen voor uw strategie, organisatie en management. Uw bedrijf wordt uitgedaagd nieuwe competenties te ontwikkelen en innovatief te zijn op elk gebied van de bedrijfsvoering. Dit proces zorgt voor een hogere kwaliteitsnorm en een betere concurrentiepositie.

 

Marketingcommunicatie

Met concrete en transparante communicatie over MVO wordt uw bedrijf positief gepositioneerd. Uit onderzoek blijkt dat een MVO-strategie die ook gebruikt wordt als marketingmiddel, een zeer gunstig effect heeft op prospects. Dit werkt echter alleen wanneer de MVO-propositie ook waargemaakt wordt.

 

Een goede MVO-strategie biedt u veel voordelen: een positieve ontwikkeling voor uw bedrijf, meer mogelijkheden tot groei, betrokken medewerkers met meer kansen en het milieu wordt minder belast. Nylson kan u helpen bij de implementatie en ontwikkeling van uw MVO-strategie zowel inhoudelijk als communicatief. Neem gerust contact met ons op, bel (024) 373 05 50 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis MVO-scan


U heeft interesse in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, maar weet niet waar te beginnen, of u bent al op weg en wilt graag zien waar u winst kunt boeken? De Nylson MVO-Scan biedt snel inzicht in uw situatie en de mogelijkheden op het gebied van MVO. Het enige wat u hoeft te doen is een vragenlijst in te vullen en wij geven u inzicht in waar voor u winst te behalen valt. Klik hier voor meer informatie of bel (024) 373 05 50 om direct contact op te nemen.

Wilt u meer weten?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

Veiligheidscode