De voordelen van MVO
medico che stagione 7 rilascio di dvd http://pilloleitalia.net/acquistare-nolvadex/ Wells fargo tasso d'interesse conto di risparmio

Wanneer u gaat inzetten op MVO, zal dat op de korte en op de lange termijn voordelen gaan opleveren voor uw bedrijf: onder meer ten aanzien van kostenbesparing, nieuwe prospects en groei. Hieronder hebben we een aantal voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen voor uw bedrijf op een rij gezet.

 

Lagere kosten

Uw organisatie maakt minder onkosten door minder afval, een lager energieverbruik en een lager ziekteverzuim. Dit levert een directe kostenbesparing op.

Efficiënter door verbetering

Efficiënter werken door continue verbetering. MVO is een continu proces gericht op verbetering. Innovatie en kennisoverdracht zijn goed voor mens en bedrijf.

Stijging productiviteit

Medewerkers zijn gemotiveerder en dus productiever wanneer zij betrokken worden bij een positieve toekomstvisie. Dit zorgt bovendien voor een lager ziekteverzuim.

Betere concurrentiepositie

Wie duurzaam onderneemt, eist dat ook van zijn ketenpartners. Daarmee staat u sterker ten opzichte van uw concurrentie en heeft u weer leads voor nieuwe klanten.

 

Competentie-ontwikkeling

Duurzaam ondernemen daagt uit tot het ontwikkelen van nieuwe competenties en dat levert weer innovatie op voor uw organisatie. Kennis wordt beter overgedragen.

Beter milieu

Minder printen, efficiëntere reisroutes en minder CO2-uitstoot: directe kostenbesparing voor uw organisatie, maar bovendien een verbetering voor het milieu.

Marktkansen

Bedrijven worden kritischer op het MVO-beleid van (potentiële) partners. Vanaf 2015 moet u voor overheidsaanbestedingen voldoen aan duurzaamheidseisen.

Imagoverbetering

Een goed MVO-beleid geeft u een beter imago bij klanten en bedrijven. Een goede MVO-strategie is al een marketingmiddel op zich dat verder gecommuniceerd kan worden.

mvo-voordelen-milieuverbetering

Milieuverbetering

 

mvo voordelen: meer kansen voor mensen

Goed voor mens en milieu

 

mvo-voordelen-kennisoverdra

Kennisoverdracht

 

mvo-voordelen-prospects

Uitbreiding klanten

 

mvo-voordelen-bedrijfsgroei

Bedrijfsgroei/-ontwikkeling

 

Gratis MVO-scan


U heeft interesse in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, maar weet niet waar te beginnen, of u bent al op weg en wilt graag zien waar u winst kunt boeken? De Nylson MVO-Scan biedt snel inzicht in uw situatie en de mogelijkheden op het gebied van MVO. Het enige wat u hoeft te doen is een vragenlijst in te vullen en wij geven u inzicht in waar voor u winst te behalen valt. Klik hier voor meer informatie of bel (024) 373 05 50 om direct contact op te nemen.

Wilt u meer weten?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

Veiligheidscode